Vestfold Audio

Vestfold Audio

Stand: A:27
E-post: post@vestfoldaudio.no
Telefon: 33473347

God lyd til alle!

Vestfold Audio AS er et elektronikkselskap i Sandefjord, som utvikler og produserer løsninger innen velferdsteknologi, lydsystemer og hørselstekniske hjelpemidler. Våre produkter er i daglig bruk i mange tusen hjem, institusjoner, skoler og arbeidsplasser.

 

Mange tilhørere har ofte vanskeligheter med å høre tale tydelig. Det er flere årsaker til dette. Vanskelige akustiske forhold sammen med et lydanlegg som er tiltenkt musikk, er utfordringer vi ofte møter på. Derfor har vi  utviklet AudioLink lydsystem for å fremheve tydelighet i tale. AudioLink gir tilhøreren bedre mulighet til å oppfatte tale i større rom, klasserom, kirker, auditorier o.l. Lydsystemet fremhever taletydelighet.

I tillegg vil et AudioLink-system hjelpe den som taler til lettere å få stemmen til å bære ut til alle tilhørerne, uten å måtte tale unaturlig høyt.

Å tale til en forsamling er gjerne krevende nok i seg selv, men blir desto mer slitsomt hvis man ikke får stemmen til å bære ut til alle tilhørerne. Mange lokaler/rom har dårlig akustikk for tale. Ofte har man i tillegg bakgrunnsstøy fra ventilasjonsanlegg, hosting, stolskraping, trafikk etc. Da kan det være vanskelig å få stemmen til å bære nok til at alle oppfatter budskapet.

AudioLink består av et utvalg trådløse mikrofoner, mottakere med forsterker og høyttalere med meget god talegjengivelse. AudioLink er et trådløst system av studiokvalitet, og kan skaleres til de fleste behov – fra enkle bærbare løsninger til store faste installasjoner med mange høyttalere.

Mange lærere sliter med stemmeproblemer, fordi de må anstrenge seg for å bli hørt. Med AudioLink lydanlegg kan man snakke med naturlig røst samtidig som talen kommer tydelig frem fra forreste til bakerste rekke.

Vestfold Audio AS

Baseforsterker for mikrofon, PC, nettbrett m.m.

Hodebøylemikrofon mod.6

Passiv høyttaler for stativ eller veggmontering

UNO stemmeforsterker med mikrofon og batterilader

DUO stemmeforsterker