Skooler

Skooler

Stand: C:24
E-post: post@skooler.com
Telefon: +47 476 11 318

Om Skooler – vår digitale læringsplattform

Skooler er et moderne LMS som er bygget sømløst inn i Office 365. På denne måten er Skooler nærmere integrert med Microsoft enn noe annet LMS i dag, og gir en veldig god brukeropplevelse for lærere, elever og foresatte.

Skooler har hatt en voldsom vekst siden systemet kom på det norske markedet for to år siden og får veldig gode tilbakemeldinger fra kundene. Skooler har gjennomtenkte løsninger for å støtte arbeidet til lærere når det gjelder planlegging av undervisningen, oppgavehåndtering og vurdering og har et komplett sett med løsninger som finnes i et LMS ( Learning Management System ). Skooler har gode løsninger for både elever og foresatte for å gi optimale arbeidsprosesser og god kommunikasjon.

Skooler er også en bredere plattform for å støtte behovene til norske kommuner innen oppvekstområdet. Skooler tilbyr nå løsninger for kommunikasjon og tilstedeværelse på SFO og barnehager. Videre har man bygget opp en komplett meldingstjeneste også på SMS, slik at behovet for ytterligere løsninger på dette området kan falle bort