Scandec System AS

Scandec System AS

Stand: E:10
E-post: lars.persen@scandec.no
Telefon: 48236487

Scandec Systemer er distributør for utvalgte produkter innen lyd og bilde. Sammen med våre forhandlere leverer vi en rekke prosjekter i løpet av et år.
Vi har over 30 års erfaring og kompetanse med produkt, system, applikasjon og teknologi innen lydløsninger. De siste årene har vi også bygget opp en sterk organisasjon på AV-siden.
Vår erfaring har gitt oss unik kompetanse til å finne de rette løsningene for våre kunder, det er også vårt konkurransefortrinn!
Scandec Systemer er organisert i tre forretningsområder:
  • Pro Audio
  • Audio visuelt
  • Installert lyd
Pro Audio fokuserer på scene- og konsertlyd. I denne avdelingen har vi produkter for store og små scener. Vi har blant annet levert lyd til Nationaltheatret, John Dee og Sandnes kulturhus. De mest kjente merkene er L-Acoustics,DiGiCo, Audio-Technica og Electro-Voice.
Audio visuelt fokuserer på komplette lyd- og bildeløsninger for private og offentlige bygg. Eksempel på produkter er skjermer, styringssystemer, kontrollpanel og interaktive flater. Vi leverer interaktive skjermer av høy kvalitet fra Promethean og CTouch sammen med kompetanse i pedagogisk bruk for lærere.
Installert lyd Vi kan levere alt av lydløsninger, og rådgir daglig vårt forhandlernett om riktige løsninger til deres prosjekter. Vi prosjekterer og finner riktige produkter. Eksempel på produkter er teleslynge, talevarsling, høyttalere, mikrofoner og bildeløsninger.

Promethean ActivPanel, verdens mest solgte interaktive skjerm.