Interactive Norway

Interactive Norway

Stand: H:04
E-post: post@interactive.no
Telefon: 67 51 99 20

Interactive Norway stiller på SETT med Norges mest solgte interaktive skoleskjerm, SMART Board. Vi viser i tillegg fleksible Prowise Touchscreen OG vi deler ut en splitter ny Prowise All-in-One til en heldig vinner!

Meld deg på her

SMART Board

Norges mest solgte interaktive skjerm til klasserommet

Fungerer med Chromebook (integrasjon med Google for Education), PC og iPads. Programvare (verdensledende SMART Learning Suite) på norsk inkludert. Mulighet for flåtestyring av alle skjermene (SMART Remote Management). Norsk brukersamfunn med over 10.000 brukere på web og Facebook (Smartskole). Interactive kan bistå med rådgivning og kursing før, under og etter implementering.

Modeller:
MX-Serien: 65”, 75” og 86” – 7000-serien: 75” og 86”

SMART Learning Suite online

Verdens beste programvare innen utdanning, Notebook med alle sine verktøy for å skape engasjerende undervisningsopplegg + nettbaserte SLS Online der lærere kan legge over sine Notebookfiler og jobbe videre med dem direkte i nettleseren med vurdering for læring verktøy, samhandlingsaktiviteter og engasjerende quiz og labaktiviteter bare tastetrykk unna, åpne undevisningsopplegget direkte i skjermen – uten bruk av pc.

Prowise

Superfleksible klasserom med Prowise Touchscreen

Prowise Touchscreen er et glimerende alternativ til SMART som interaktiv utdanningsløsning i klasserommet med sin fleksibilitet og særegne kvaliteter. Den kommer med mikrofon og kamera, mulighet for integrert pc i skjermen og kan settes på elektrisk heis som lar deg trille, heve, senke og tilte den ned til bord.

Alt du trenger å gjøre er å koble i strømkabelen! Sammen med skjermen følger en pedagogisk programvare,  Prowise Presenter, som har fokus på hvordan du kan aktivisere barna gjennom digitale utrykksformer – Helt gratis!

Modeller:
Touchscreen: 55”, 65”, 75” og 86”

Prowise All-in-One

Prowise All-in-one er en datamaskin så vel som et nettbrett. Du kan bruke denne allsidige enheten for enhver situasjon i klasserommet. Gi instruksjoner, la elevene jobbe i grupper, eller la dem utføre oppgaver individuelt.

Den smarte størrelsen, 21,5 tommer, mot iPad sin 10,5 tommer, gjør det enkelt å samle flere elever rundt samme innhold for kollektiv utforsking og elevaktivitet, sammen med skoleprogramvaren Presenter.

Interactive Norway på SETT