Interactive Norway

Interactive Norway

Stand: H:04
E-post: post@interactive.no
Telefon: 67 51 99 20

Interactive Norway distribuerer SMART Board i Norge. Fra å være projektorbaserte tavleløsninger er SMART Board anno 2018 noe ganske annet, der  SMART Board teknologi er bygget inn i en interaktiv 4K flatskjerm med touch. Den interaktive skjermen har innebyggede funksjoner som tavle, Notebookavspiller og nettleser bare et tastetrykk unna. Skjermen skrur seg automatisk på nær lærer kommer inn i rommet, og læringsopplegg kan sendes direkte til skjermen slik at lærer ikke lenger trenger å ta med laptop i klasserommet.

Helt fra oppstarten av har Interactive Norway hatt som mål å være Norges ledende kompetansesenter på interaktiv teknologi og samhandlingsløsninger for norsk skole. Våre ansattes vide kompetanse strekker seg fra det rent tekniske, til utdannede erfarne pedagoger, for oss er kompetanseheving det som skal stå sentralt, og med 13 års erfaring mener vi  at vi har valgt de beste løsningene for interaktiv samhandlig i skole og barnehag.

Flere og flere skoler satser på iPad eller Chromebook til hver elev, dette er et glimrende steg i å ivareta barnas digitale rettigheter, men man mister mye av effekten om man kun benytter en passiv inaktiv flatskjerm som visningsflate i klasserommet . En interaktiv SMART Board skjerm med iQ som den sentrale delen av infrastrukturen gir  lærer en fantastisk plattform for å sy sammen undervisningen,  vil inspirere til aktiv deltagelse ved hjelp av taktile øvelser og gir elevene verktøy til selv å bli aktive produsenter av egen undervisning ved hjelp av skjermes innebyggede funksjoner og SMART programvaren.