FIRST Scandinavia Partner

FIRST Scandinavia Partner

Stand: E:25
E-post: kristin@fspartner.no
Telefon:

FIRST Scandinavia Partner AS ble stiftet 1. september i 2010 og er den offisielle samarbeidspartner til stiftelsen FIRST Scandinavia.

 

Vår visjon er at vi, gjennom unike læringsopplevelser skal gi barn over hele verden gleden ved å mestre realfag

 

FIRST Scandinavia Partner AS er også en av få autoriserte LEGO® Education forhandlere. Vi er de eneste som har sertifiserte LEGO Education «teacher trainers» i Norge. Vi har også lang erfaring med å hjelpe skoler og lærere å komme i gang med programmering i klasserommet.

 

Vi har jobbet lenge med stiftelsen og konseptene FIRST® LEGO® League (FLL) og Newton. Det har gitt oss lang erfaring og gjør oss i stand til å selge, drive med rådgivning og opplæring på produktene vi selger til bruk i FLL og til Newton-rommene.

 

Nettbutikken vår har et bredt sortiment og her kan du kjøpe både enkeltprodukter og større undervisnings-løsninger. Produktene dekker flere fagområder i skolen, men har størst fokus på naturfag, matematikk, teknologi og programmering.

 

GÅ TIL NETTBUTIKKEN  

 

Med læringsverktøyene fra LEGO®Education får du:
• Praktiske aktiviteter
• Digitale læringsressurser
• Leksjonsplaner
• Kobling til både læreplan og kompetansemål

 

Besøk oss under Sett dagene, og få demonstrert våre ulike undervisningsverktøy, og hvor enkelt det er å komme i gang med programmering i skolen.