Cerpus

Cerpus

Stand: A:20
E-post: cerpus@cerpus.com
Telefon: 76 11 99 00

Vi slår et slag for de gode teknologidrevne læringsopplevelsene – som engasjerer og gir mening. 

På stand A20 får du se 2 av våre nye løsninger for bedre læring.

 

KURSPLASSEN EDSTEP

På jakt etter de gode læringsopplevelsene, som gir mening og setter spor? – Øyeblikkene der du oppdager at a + a ikke alltid blir a2. Eller når du forstår at kaffebondens arbeidskår speiler seg i prisen på den rykende frokostkaffen din. Og hvorfor.

I det nettbaserte kursverktøyet EdStep ligger alt til rette for skinnende læringsopplevelser. For barn og voksne, elever og ansatte.

Frister det med fiks ferdige kurs, eller å bygge videre på det andre har laget? Eller kanskje du er gira på å lage funklende kurs selv, fra start

http://www.edstep.com


SPILLPLASSEN GAMILAB

Sugen på duggfriske læringsopplevelser som trigger drivkraft og lærelyst? – Der ellers småtørre tekster og nøtter piffes opp med saftige ingredienser fra spillverdenen?

Det nettdrevne spillverktøyet GamiLab er stedet for friske og motiverende læringsopplevelser. For barn og voksne, klasserommet og bedriften. Med en spilleditor som selv bestemor kan håndtere, og spill som til og med engasjerer naboen (– han som fortsatt sverger til manuell gressklipper).

På jakt etter en flying start med ren gjenbruk av andres spill, eller skreddersøm ved å tilpasse det som finnes fra før? Eller kanskje du vil starte med blankt spillbrett og full kontroll fra scratch?

http://www.gamilab.com