ASUS Nordic

ASUS Nordic

Stand: F:04
E-post: BO_Naess@asus.com
Telefon:

Namnet ”ASUS” kommer från ”Pegasus” – den bevingade hästen i grekisk mytologi som symboliserar vishet och kunskap. ASUS förkroppsligar styrkan, renheten och äventyrligheten hos denna fantastiska varelse och når nya höjder med varje ny produkt.

Taiwans IT-industri har haft en enorm tillväxt under de senaste årtiondena och landet är nu en dominerande kraft på den globala marknaden. ASUS har länge varit ledande inom denna tillväxt och även om företaget startade som en liten tillverkare av moderkort med en handfull anställda, är det nu det ledande IT-företaget i Taiwan och har över 12 500 anställda runt om i världen. ASUS tillverkar produkter inom nästan alla IT-områden, bl.a. datorkomponenter och tillbehör, bärbara datorer, surfplattor, servrar och smartphones.

Sedan 2015 gör ASUS en jättesatsning på skolsegmentet och har tagit fram flera specialdesignade datorer med bl.a. gummerat hölje för extra tålighet, spillsäkert tangentbord, flip- & touch-funktion och mycket mer.

Vi kommer att vara på plats för att besvara på alla frågor samt visa det allra senaste på marknaden inom Chromebook och Windows PC.

Läs om några av våra skolanpassade datorer nedan: