Aschehoug Undervisning

Aschehoug Undervisning

Stand: E:16
E-post: liv.berit.normann@aschehoug.no
Telefon: 22 40 04 00

Med læreren. For eleven.
Aschehoug Undervisning utvikler digitale og papirbaserte læremidler for grunn- og videregående skole og til voksenopplæringen. Vi brenner for å gi lærere og elever gode brukeropplevelser i møte med våre læremidler. Læremidlene er en viktig del av norske barns og ungdommers hverdag, og sammen med lærere og andre fagfolk er vårt mål å skape de beste verktøyene for motiverende læring.

Læringsunivers
På stand ønsker vi å presentere vår nye læremiddelplattform til fagfornyelsen og teste ut nye digitale læremidler, men fremfor alt ønsker vi dialog med dere.

Programmering får alle til!
Vi deler ut gratis eksempelhefter og materiell om grunnleggende programmering for både grunnskolen og videregående skole. På nyåret inviterer vi til kurs i programmering på alle trinn. Du kan sikre deg plass og melde deg på hos oss på standen.

 

Aktiviteter på standen:

  • Onsdag kl. 12.45 – 13.00: Vi presenterer START og Yngvar Andersen viser hvordan man kan bruke opp bråket i klasserommet, tømme hodet og samle nye krefter.
  • Onsdag kl. 14.00 – 14.15 og torsdag kl. 12.15-12.30: Er du nysgjerrig på programmering til fagfornyelsen? Vi leker med geometri. Bli med!

Vi gleder oss til å se deg på Lillestrøm!