Comfortboxen AB

Comfortboxen AB

Stand: J:23
E-post: info@comfortboxen.se
Telefon: +(46) 35-127631

 

Comfortboxen® är till för dig som använder iPad eller Chromebooks i din undervisning. Vi har tagit fram Comfortboxen® som ett hjälpmedel för dig, där du kan transportera, förvara och ladda dina iPads och Chromebooks. Ett riktigt bra hjälpmedel!

Idag har vi sex olika modeller av Comfortboxen®, S, M, L, XL för Ipads samt en skåpsmodul. Storlek S är en smidig box på hjul som rymmer 10 stycken iPads. Storlek M rymmer 15 stycken iPads. Storlek L rymmer 20 stycken iPads. Storlek XL är också en lättrullad box på hjul som rymmer 30 stycken iPads. Comfortboxen® XL (hög) har även plats för skrivare.

Alla dessa modeller finns även anpassade för iPad mini. För Chromebooks har vi två modeller. M som rymmer 15 stycken Chromebooks och XL som rymmer 30 stycken Chromebooks. Dessa enheter anpassas från 11 tum till 14 tum.

Alla modeller kan beställas med en praktisk låsvajer med tillhörande väggfäste och hänglås som utgör ett bra stöldskydd som är enkelt att applicera. För ännu högre säkerhet finns även ett mycket tillförlitligt stöldskydd i förzinkad stålkonstruktion enligt försäkringsbolagens klass 3.