Comfortboxen AB

Comfortboxen AB

Stand: J:23
E-post: info@comfortboxen.se
Telefon: +(46) 35-127631

Comfortboxen har sedan 2012 utvecklat flera olika typer av produkter som kan lagra bärbar IT-utrustning för skolor och arbetsplatser som använder datorer och läsplattor.

Med konceptet att kunna förvara, transportera och främst kunna ladda större antal enheter samtidigt. Med ett brett sortiment av vagnar som kan tansportera IT- utrustning från klassrum till klassrum har vi nu även en ny stationär förvaringslösning.

Comfortboxen universal är vårt laddningsskåp för bärbara datorer och iPads med justerbara sidopaneler. Du kan själv anpassa ditt laddningsskåp utifrån din enhet.

Den första Comfortboxen visades på Sett-mässan i Kista 2012, detta var vår minsta modell med plats för 10 st. iPads. Intresset på mässan var stort och att det visade sig också att det fans behov av större vagnar för halv och helklassuppsättningar. Vårt målsättning var då att skapa en större lättkörd vagn som kan köra över trösklar och andra hinder på ett smidigt sätt. Vi skapade då en vagn med extra stora bakhjul och de stora bakhjulen har även sedan dess blivit något av Comfortboxens signum.

Under åren som gått och efter kundernas önskemål har fler storlekar tagits fram och vårt sortiment fyller nu skolornas behov på olika modeller. Där med tillverkar vi nu även vagnar som passar bärbara datorer och Chromebook med samma koncept på smidighet av förvaring, Laddning och Transportering.

Under dessa 6 år har comfortboxen tillverkat och levererat närmare 4000 enheter till skolor runt om i Scandinavien. Idag har vi över 200 kommuner som nöjda kunder runt om i Sverige och har även det senaste året expanderat och säljer nu även produkter i Finland, Norge och Danmark.

 

Comfortboxen S - För förvaring av 10st iPads.

Comfortboxen M - För förvaring av 15st iPads.

Comfortboxen XL - För förvaring av 30st iPads.

Comfortboxen Chromebook - För förvaring av 15st datorer.

Universal Skåp - För förvaring av 30st iPad/Chromebook.

Comfort Mobildkåp - Med 32st separata fack.