MASTERCLASS: Skaperverksted – hva, hvordan og hvorfor

Barnehage- og skolesporet, Barneskole, Ungdomsskole, Videregående

2019-11-27 10:00 – 12:00

Sal 6

Formålsparagrafen sier det klart: «Dei skal få utfalde skaperglede, engasjement og utforskartrong». Fagfornyelsen presiserer dette ytterligere ved å peke på at «Programmering kommer inn i flere fag og elevene skal finne løsninger gjennom kunnskap og teknologi».

Et skaperverksted gir oss utallige muligheter og innfallsvinkler for hvordan vi kan tilrettelegge for slike læringsprosesser, og åpner opp for virkelig utforskende og kreativ aktivitet. Et skaperverksted er et sted for å skape, leke, utforske, lære, utvikle, bygge og fikse. Har du lyst til å komme i gang med skaperverksted, men aner ikke hvor du skal starte? Bli med på vår Masterclass opplev hvordan en slik skaperprosess kan se ut fra start til slutt, og få en introduksjon på hvilke pedagogiske grunntanker som bør ligge til grunn i slike aktiviteter.

Det er kun et begrenset antall plasser til SETT Master Class – meld deg på i dag for å sikre deg plass! Vær på obs på at du må ha en billett til et av konferansesporene for å delta på en Master Class. Master Class er gratis.