Velkommen til SETT-ambassadører!

 

Har du lyst til å bli SETT-ambassadør, eller kjenner du noen som bør bli det? Gi oss beskjed på sett@easyfairs.com

Camilla Hagevold er assisterende rektor på en liten skole på Jæren. Hun har 14 års erfaring som lærer og skoleleder, og har et brennende engasjement for skole og skoleutvikling. Spesielt banker lærerhjertet for de elevene som ikke passer inn i dagens skolesystem. I sin praksis som lærer har det ført til at hun har begynt å undervise uten bruk av lekser, prøver og karakterer, for å prøve å skape et mer inkluderende læringsmiljø. I tillegg deler hun tanker og meninger om hva god skole er, og hvordan en skal komme seg dit på bloggen Skolevegen. Her finnes en god blanding av pedagogiske tips, og systemkritikk av en skole som ikke klarer å ivareta alle elever.

Les Camilla G. Hagevold her

Pedagogisk utviklingsleder Ann S. Michaelsen ved Sandvika videregående skole, brenner for hvordan bruk av pedagogiske verktøy kan hjelpe elevene i deres læring.

Ann jobber på en skole som siden starten i 2006 alltid har hatt et ønske om å være innovativ i sin bruk av teknologi. Den videregående skolen holder til i BIs gamle lokaler i Sandvika, og har derfor et preg av høyskole. Den rommer 850 elever. Sandvika bruker teknologi til å søke kunnskap utenfor klasserommet og dele med hverandre.
«Hur utvecklar vi vårt eget ledarskap och organisation så att vi skapar en innovativ och innovativ inlärningsmiljö? Det är en fråga som vi måste fråga oss, vem arbetar i skolan. Det handlar om att använda teknik på ett smart sätt så att eleverna utvecklar den kunskap de behöver för att bli engagerade och aktiva medborgare. Det här handlar inte om teknik i form av dubblett och plattformar, utan pedagogisk användning för att främja lärande. Det är viktigt att ta med alla lärare på laget, och vi måste också komma ihåg att uppmuntra och hjälpa nya lärare. Vi behöver skapa en kultur där du vill lära dig mer.«

Les Ann S. Michaelsen blogg her

Martin Johannessen jobber som sosiallærer ved Nyskolen i Oslo, som er landets eneste demokratiske grunnskole. Han er utdannet steinerskolepedagog og jobbet på Steinerskolen i Bærum fra 2004 til 2009. Han har siden 2009 jobbet som kontaktlærer, musikklærer, mattelærer, inspektør og er nå sosiallærer på Nyskolen i Oslo. Han brenner for at alle elever skal ha et trygt og godt skolemiljø.

Han drifter også Lærerbloggen. Med over 2,7 millioner sidevisninger er det den største skolebloggen i Norge. På Lærerbloggen finner du innlegg om pedagogikk, skole, pedagogisk litteratur, teknologi og undervisning. I tillegg finner du gjesteskribenter som representerer hele skoleløpet, fra barnehage til universitet.

Sammen med Janne Rønningen driver han podcasten Rekk opp hånda! som ble lansert våren 2018.

Les Lærerbloggen her
Link til podcast her