SETT NORGE er møteplassen for ALLE i skoleverdenen!

 

Delta i noen av årets spennende Masterclassaktiviteter, mingle med dine kollegaer i bransjen på årets TeachMeet, og få nye kontakter på utstillingsområdet. Om du er lærer, skoleleder, barnehagelærer eller pedagog er dette det perfekte stedet for ny inspirasjon!

 

 

 

Les mer

Sørg for å sikre din plass nå!

Grip muligheten og la deg inspirere. Invester i din pedagogiske utvikling ved å delta på to smekkfulle dager med inspirerende forelesninger og utstillinger.

Du kan velge mellom to forskjellige konferansespor: Barnehage- og skolesporet eller Leder- og skoleutviklingssporet, hvor du kan delta på alle forelesninger. Du kan selvsagt også velge å bare besøke utstillingen, helt gratis.

Årets temaer:

Fagfornyelsen – Tverrfaglighet og dybdelæring i fokus
Barnehagelærerrollen og lekens betydning

I år tar vi utgangspunkt i fagfornyelsen, barnehagelærerrollen og lekens betydning. Vi løfter blant annet tverrfaglige temaer som bærekraftig utvikling, kildekritikk, digitale ferdigheter og problemløsning, temaer som påvirker alle som jobber i skolen.

Registrer deg i dag og få mulighet til å vinne flotte premier!

Melder du deg på SETT Norge før den 22. september er du med i trekningen av ulike produkter og tjenester fra seks av våre utstillere

Få de siste oppdateringene om SETT ved å abonnere på nyhetsbrevet vårt

Fornavn
Etternavn
E-post
Jeg er enig i at Easyfairs bruker e-postadressen min til markedsføringsformål.
 

 

Følg oss på sosiale medier!

Arrangører

 

Samarbeidspartnere

Kompetansepartnere