Quantcast

Utstillermuligheter

DELTA SOM UTSTILLER PÅ SETT 2017

 

Hvem stiller ut?
Vi ønsker velkommen til deg som tilbyr produkter eller tjenester som kan knyttes til innovativ og digital læring, f.eks. datamaskiner, nettbrett og digitale tavler, programvare, utdanningsinstitusjoner, forlag som produserer læremidler og andre.

Hvem er de besøkende?
De besøkende til SETT forventes å komme fra hele Norge, selv om den største gruppen nok vil være fra Østlandsområdet. Felles for dem alle er imidlertid at de er interesserte og aktive, med stor interesse for å bli inspirert og få ny kunnskap!

SETT
På utstillerdelen av SETT møtes ledende leverandører og representanter fra Norges skoler ansikt til ansikt, noe som er den mest effektive formen for salg og relasjonsbygging.

Siden oppstarten i Stockholm i 2012 har SETT hatt en formidabel vekst og suksess. Konferansen har utviklet seg til å bli to store konferanser, i Stockholm og Malmø. Siste år var det over 10000 besøk på konferansen i Stockholm. SETT tar mål av seg å skape en arena for å løfte fram det fremste som skjer i skolen innen både digitale og andre verktøy for læring og utvikling. Målet er å inspirere, motivere og lære av hverandres praksis, og bidra til erfaringsutveksling.

Aktuelt konferanseinnhold
I tillegg til utstillingen tilbyr SETT et konferanseprogram med fokus på moderne og innovativ læring. SETT ønsker å tilby, lærere, rektorer, styrere og skoleeiere det mest interessante og innovative man finner i Skandinavia, men også i et internasjonalt perspektiv, og til en rimelig kostnad. De besøkende kan også delta på messen som messedeltakere, noe som både er populært og helt gratis.

Informasjon og booking

Christina Olsson
Salgsansvarlig, Easyfairs

Christina Olsson
0046 8-506 650 01

Sponsing og annen synlighet før og under SETT
Vi tilbyr en rekke muligheter for utvidet deltakelse, og selvsagt skreddersyr
vi også opplegg ut fra deres ønsker. Kontakt oss, så forteller vi mer.

Pris
Registreringsavgift: 5 000 NOK
Pris per kvadratmeter: 2250 NOK 
Alle priser er eks. mva.

Legg merke til at registreringsavgiften faktureres ca. 8 dager etter påmelding, mens standareal faktureres 90 dager før messen, med 30 dagers betalingsfrist.