Quantcast

Presse

Nå lanseres SETT i Norge

TI, Nov 22, 2016 09:54 CET

SETT er en nyetablert fagkonferanse og utstilling for moderne og innovativ læring. Konferansen retter seg mot lærere, barnehagelærere, styrere og skoleledere. Målet er å skape en arena som viser fram noe det beste som foregår innen digital læring og utvikling i skole og barnehage. I Sverige har SETT på få år blitt en stor suksess. Vi ønsker at SETT i Norge også skal inspirere, motivere og bidra til erfaringsutveksling.

Les mer

 

Oslo kommune er klar som partner i fagkonferansen SETT

MA, AUG 22, 2016 11:39 CET
Nå er det klart at Oslo kommune går inn som samarbeidspartner til Skandinavias største fagkonferanse og messe innen moderne skoleutvikling og digitalisering – SETT.

Les mer

 

Senter for IKT i utdanningen - ny kompetansepartner til SETT

ON, MAJ 25, 2016 10:06 CET

På kort tid har SETT, Skandinavias største fagkonferanse og messe innen moderne og innovativ læring, blitt en stor suksess i Sverige. Nå etableres SETT i Norge i samarbeid med Utdanningsforbundet.

Les mer

 

June M Breivik moderator i Styrer- og ledersporet på lærerkonferansen SETT

TO, MAR 31, 2016 13:00 CET

Nu er det klart at June M Breivik kommer at vare moderator i Styrer- og ledersporet på SETT2016. June er utviklingssjef, LearningLab, Handelshøyskolen BI og har 10 års erfaring som skoleleder. Hon er forfattare til boken Læring i en digital tid (2015) og en etterspurt foredragsholder. SETT arrangeres den 28.–29. november 2016 på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Les mer

 

IKT-Norge og Oslo EdTech Cluster – nye kompetansepartnere til lærerkonferansen SETT

TI, FEB 23, 2016 10:19 CET

IKT-Norges Edtech Forum og Oslo Edtech Cluster er med som kompetansepartnere i SETT Norge. Heidi Austlid, administrerende direktør i IKT-Norge, sier:

– Norsk edtech-næring er i sterk vekst, og det siste året har vi sett en stor tilstrømming av selskaper. Brukertallene skyter i været, i fjor var vi 40 millioner brukere og 40 selskaper. Nå er vi over 140 millioner brukere og over 60 selskaper. Det er viktig å samarbeide for å skape gode kompetanse- og markedsarenaer her hjemme, og vi mener SETT kan være en god slik arena. 

Les mer

 

REFERANSEGRUPPEN FOR SETT - ET PEDAGOGISK DREAM TEAM

ON, FEB 17, 2016 11:00 CET

– Vår målsetting er å gjøre SETT til noe aldeles ekstra, sier en av de ansvarlige for konferansen innhold, Frida Monsén fra svenske RAU.

Nylig var flere lærere med solid kompetanse og erfaring med digitalisering samlet i Oslo til et idémøte om årets konferanseprogram. I møtet ble det blant annet brukt tid på å diskutere og definere hva moderne og innovativ l æ ring er. Spørsmål som ble tatt opp til diskusjon er hvordan utvikler vi barn og elevers ferdigheter slik at de er best mulig rustet for framtiden?

Les mer

 

SUKSESSKONFERANSEN SETT LANSERES I NORGE

FR, JAN 08, 2016 11:00 CET

På kort tid har SETT, Skandinavias største fagkonferanse innen moderne og innovativ læring, blitt en stor suksess i Sverige. Nå etableres den i Norge. Den retter seg mot lærere og skoleledere på alle nivåer. 

SETT står  for ” Scandinavian Educational Technology Transformation”. Siden starten i Stockholm i 2012 har SETT vokst hvert år og fått flere og flere fornøyde deltagere. Her er Sveriges Lärarförbund medarrangør. Nå lanseres SETT i Norge på Norges Varemesse i november 2016. Konferansen arrangeres av Easyfairs og Rektorsakademien Utveckling (RAU) i samarbeid med Utdanningsforbundet

Les mer