Hubro Education

Hubro Education

Stand: A:65
E-post: contact@hubroeducation.com
Telefon: +47 7356 9700

Hubro Education leverer bedriftsspill for økonomi- og ledelsesfagene i videregående skole!

Elevene dine forstår fagene best når de får bruke dem, eksperimentere med dem og ha det gøy med dem. I Hubro Educations bedriftsspill styrer elevene virtuelle bedrifter hvor de får bruke fagene i praksis. Læreren kan styre spillet for å fokusere på mange ulike kompetansemål, og på den måten bruke det som et pedagogisk verktøy gjennom store deler av fagene.

Hubro Business Simulation støtter kompetansemål i Næringslivsøkonomi, Entreprenørskap og bedriftsutvikling, Samfunnsøkonomi, og programfagene på Service og samferdsel. Elevene jobber med tema som regnskap og budsjett, kalkyler, pris og etterspørsel, investeringer og finansiering. Se en kort videodemo av programmet her.

Hubro Marketing Simulation støtter kompetansemål for Markedsføring og ledelse, Entreprenørskap og bedriftsutvikling, Samfunnsøkonomi, og programfagene på Service og samferdsel. Elevene jobber med tema som segmentering, konkurransemidlene, strategi, etikk og mye mer. Se en kort videodemo av programmet her.

Vi tilbyr også kurs og veiledning for å hjelpe skoler med å få en best mulig pedagogisk implementering av programmene.

Besøk oss på SETT for å få teste programmene selv, og for å få veiledning til hvordan dere enkelt kan komme i gang med programmene i undervisningen. Over 100 nordiske skoler bruker Hubro Educations bedriftsspill i dag, prøv dem dere også!

Hubro Educations bedriftsspill er helt nettbasert og passer alle plattformer

Vi skaper læringsglede gjennom spill og konkurranse

Elevene diskuterer og samarbeider for å ta gode valg for sine egne virtuelle bedrifter

Møt oss på SETT - se etter folk i college-genserne med ugleikonet på!